Blog

Het verhaal van Colette…

Welkom op mijn blog waar ik je graag meeneem in het verhaal van Colette. Over hoe allemaal begon, groeide en vorm kreeg. Laat me je meenemen doorheen de voorbereidingen, de verbouwingen en onze plannen voor de toekomst. Ook mijn inspiratiebronnen, creatieve ideetjes en andere verhalen deel ik hier graag met jou!

 • Over de nisse, tomte of gnome…

  Een gnome moet je maken met liefde, warm aankleden met zachte stofjes. Een tevreden gnome is een geluksbrenger, niet alleen voor jezelf maar ook als geschenkje voor vrienden en familie!

  Lees meer

 • Hoe het allemaal begon

  Sommige plaatsen stralen het uit; de huiselijkheid en de warmte. Je komt binnen en het voelt goed. Het pand op de hoek van de Beukendreef en de Stationsstraat sprak me al heel wat jaren aan. De ouderwetse, statige gevel, het oude serretje, de grote tuin met de prachtige treurwilg… Een mooi plekje gelegen in de…

  Lees meer

 • Your mind is like a parachute

  Extract van een krantenartikel dat verscheen in De Morgen op 20 oktober 2015, met tips om je creatieve brein wakker te maken. Zalig en zo herkenbaar! Durf te dromen en te spelen, te fantaseren en zot te doen. Laat de hele speeltuin in je hoofd vrij, durf je te vervelen en te lanterfanten.

  Lees meer

 • Over muren strippen, stof en sprankeltjes…

  Soms is er niet veel nodig om een sprankeltje te zien van wat zou kunnen zijn. Van dromen, plannen en avonturen… Misschien heb je net dat beetje naïviteit nodig om te geloven dat iets wel kan wanneer niets daar op lijkt. Misschien ook een dosis fantasie om over de obstakels heen te kijken, nieuwe mogelijkheden…

  Lees meer