Creatieve workshops

Creatieve workshops

Villa Colette biedt een waaier aan creatieve activiteiten voor volwassenen en kinderen waar de nadruk niet ligt op het behalen van een eindresultaat, maar veeleer op het creatieve traject. 

Creatieve workshops bij Villa Colette gaan over veel meer dan alleen het maken. Ze gaan over ervaren en voelen. Proberen, spelen en lachen. Wie een creatieve workshop volgt bij Villa Colette vindt er een veilig plekje waar niets moet en alles mag, waar mensen zichzelf kunnen zijn met veel of weinig creatief talent.

Villa Colette staat voor kwalitatieve, creatieve workshops die inhoudelijk goed in elkaar zitten én die authentiek zijn. In elke activiteit die wij aanbieden vind je het verhaal van Colette terug: aandacht voor echtheid, authenticiteit en persoonlijke verhalen.

Voor kinderen

In ons aanbod vind je een vast programma terug van crea-activiteiten voor kinderen van de lagere school op woensdagnamiddag, zaterdag, en schoolvrije momenten. We leggen de nadruk op het kind en zijn eigenheid.

We voorzien een plek waar de fantasie en creativiteit geprikkeld worden en waar het kind in een veilige omgeving, samen met leeftijdsgenoten, onder een zorgzame en empathische begeleiding zich kan uitleven, dingen kan uitproberen en vooral – kan creëren.

Buiten het vaste programma om kunnen ook verjaardagsfeestjes georganiseerd worden met een creatief thema of kan kinderanimatie voorzien worden.

Voor volwassenen

Daarnaast worden er ook creatieve workshops en cursussen voor volwassen georganiseerd, zowel overdag als in de avonduren. 

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om aan de ‘rat race’ te ontsnappen. De eisen die ons worden gesteld en/of de druk die mensen zichzelf opleggen om te voldoen aan verwachtingen wegen soms zwaar.

Er leeft een tendens om andere wegen te bewandelen: mensen gaan op zoek naar echtheid, duurzame alternatieven en manieren om dichter bij zichzelf te komen. Veiligheid, authenticiteit en creativiteit zijn daarin absoluut sleutelelementen en vormen ook de basis van het Colette-verhaal.

Zelf een workshop geven…

Heb je zelf een creatieve geest en deel je je vaardigheden graag met anderen?

Zoek je een plekje om je eigen creatieve ei te leggen?

Op zoek naar een warm nest om samen te komen, momenten te delen en verhalen te creëren?

Het atelier van Villa Colette is een veelzijdig ruimte voorzien van alle comfort en in te richten op maat van iedere activiteit. 

Stuur ons een bericht en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Ben je op zoek naar

… een leuke, ontspannende, zotte, wilde, creatieve, ongewone workshop?

…een beetje me-time, even uit je hoofd stappen en creëren met je handen, iets maken, proberen en experimenteren?

… een leuke en creatieve bezigheid voor je kind? Verjaardagsfeestje…?

… een originele activiteit voor jouw team, gezin, vriendengroep of organisatie?

Dan ben je bij Villa Colette letterlijk aan het juiste adres.

Bekijk de kalender en reserveer je plekje of contacteer ons voor een activiteit op maat.

Lees je graag mee hoe het allemaal verdergaat of word je graag op de hoogte gehouden van onze creatieve workshops?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.